JOM EXAM JAP...!!!

WAT DU U TINK ABOUT MY BLOG..??
 GEMPAK LAR
 CUTE LAR
 OK LAR
 BOLEH LAR
 BOLEH BLA
  
pollcode.com free polls 

ade owg tgh skodeng tuhh..!!

Tuesday, 5 June 2012

Harapan menjadi layu :(((

A'ah . eyoo ? Assalamualaikum . Ade oram dop nim ? Aish , rajim lah pulop aku update blog cuti nim !

Okeiyh , akdop nde penting pom beno nye ! saje nop wak exercise jari ket . Aci op ?

Dop ah , aku nop share lagu nim jep ngan korang . tajuk yew HARAPAN . Bez ile siot ! Acu tra teyh dengor gak kali . Dap op ? Ala , lagu nim ade kam , dalam cite cinta sakura oo . wak dop ahu die ah lop . tarik linge baru tau !

Lagu nim kasi aku makne yang mendalam sangat-2 tau . amboh tau sudoh ah . blah jewp lah ! do i care ?


okeiyh , enjoy ur feeling k ?
terime kaseh kerane sudi membace :))

Friday, 1 June 2012

Epy bufday ibu !


Ehem-2 , ade orang dop ? he-3 . camne ari nim ? chat ? mood korang camne ari nim . epy , cdeyh , geram ? semue nye ade ? eyh , bahaye  tuh ! alamak ! Lupe nop bagi salam lah plak .
Assalamualikum ? !

Okeiyh ~ Ari nim brape ari bulan eyk ? 1 / 6 / 2012 . Korang taw ape makne nyew ? Bodoh ! Tu makne nye bulan baru dah datang , bulan Mei say gud bye jewp lah ! I hope dis month not give any trouble but give me luck ! Wish me luck beybeyh ! Peace !

Tarikh 1 /6 / 2012 sebenar nye hari lahir ibunda tersayang ku ! Soe say u stupid ! he-3 . bem maroh neyh-3 ? Sanah Helwah ya Umi !

 
Korang , aku dop kasi nape-2 pom kat ibu aku . hanye sekeping surat jewp . kejam kan aku ? Present untuk ibu sendiri pom dop leyh nop beli ! Dakpe lah . Yang penting keikhlasan dalam hati tuh ! Mahal and cantik tuh dop penting pom weyh .

Nop tau op nape aku tulih dalam surat tuh ? Shhh , wak senyap doh ah , secret ite due jewp ey . Alu dop engop ah . I bite u . Aumm-3 ! Aku tulih ginim ey -->

Salam buat ibunda tersayang . Semoga sentiasa di dalam lindungan dan dakapan Allah S.W.T . Selamat Hari Lahir yang ke 45 ena ucapkan . Moga ibu dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki sentiasa .Hanye sekeping surat sahaja dapat ku berikan . Ena nop mohon sejuta kemaafan dan seekalung penghargaan atas jasamu ibu . Anakanda mu ini sudah banyak menggoreskan hti murni mu ibu . Jiwa Remaje !

Luahan Remaja dan Seeorang Anak
Ibu , sometimes ena rase ena nim bukan anak ibu ngan aboh . p dop kan ah ibu nop tipu ena op ? ena wase aty ngat bile orang-2 kabo ena sorang jewp lain dalam family nim . Dop bangge ckit pom . Ibu , ena nop wak ibu macam kawan ena p ena rase macam ade jurang besar antare kite . Dop tau lah bakpe .

Yang Menyayangi mu ,
Gempak96!



Hah , aku tulih gituh ah . Korang rase patot dop aku tulih gituh ? Hurm , aku rase dop beno nye . P aku terpakse luahkan gak prasaan aku nim . Okeiyh ah weyh , ingat ow , dop aci cite kat owang lain ow ! kbhaaii !

terime kaseh kerane sudi membace :))